Medical health care
To make your life longer and better

epilepsija: uzroci, simptomi, vrste i liječenjeepilepsija: —

epilepsija je jedno od zdravstveno stanje. to je jedan od poremećaja napadajima. to je zajedničko kronični neurološki poremećaj. je karakterizirana po povratan neizazvan napadajima. On uzrokuje gotovo 50 milijuna ljudi širom svijeta. nije ozdravio, ali može biti pod kontrolom. se obično tretiraju s medicinskom tretmanu. u nekim slučajevima operacije je Preferiraju nisu svi epilepsija sindrom su dugi život. u djece je svibanj nestati u kasnijim godinama.


klasifikacija epilepsija: —

epilepsija klasificiraju se kao što slijedi:

1. na temelju pacijenata
2. by promatranje manifestacija napadajima.
3. na temelju gdje napadajima izvoriąte u mozgu.
4. kao dio diskretna, identificiranom medicinske sindroma.
5. na osnovu događaja koji se aktivira napadajima.


epilepsija Dijagnoza: —

pacijenta treba temeljito ocijenili dijagnosticirati bolesti u pravilan način. važno je da liječnik pažljivo prikupljati povijesti, kao što su rođenje, djetinjstvo, obitelj zdravstveno stanje bilo koji neurološke povijest, uprava, itd. liječenje povijest živčani sustav, potpuniju povijest droge, uzimanja alkohola, treba poduzeti. detaljne povijesti o zarobljavanju je vrlo važno da se razlikujete od vrste i konfiskacije. značajna događaja su kako slijedi:

1. događaje koji se javlja s napadajima.

2. priroda je napadaj od konfiskacije

3. prisutnost izaziva poput deprivacije spavanja i sl.

4. U koje se vrijeme osvajanja događa u dan.

5. da li se javlja tijekom konvulzivnog raditi ili spavati.

6. da li je svijest oporavlja brze ili je produljena.

temeljita je sistematski pregled i neuroloških ocjenjivanje bi trebalo biti učinjeno. krvi test, test urina otkriva bilo koje bolesti bubrega ili jetre poremećajima. povećanje štetnog djelovanja protiv droga i epileptički iskljuccio ili utvrditi određene temeljne uzroke. ovi rezultati također uspostaviti osnovna linija za praćenje funkcija jetre i bubrega, a pacijent je na anti-epileptički lijekove.

važno je utvrditi i liječiti traume ili bilo koje povrede ili bilo kakve bolesti koja uzrokuje napadajima.
1. trauma glave
2. ozljeda
3. intoksikacija drogama


elektroencefalogram: —

-to je važno testirati se dijagnosticirati poremećaj i konfiskacije. ga identificira abnormalnim električna aktivnost u mozgu, pruža informacije o vrsti poremećaja locates zauzeća prostora u kojem području napadajima događa.

-neki od zaključaka o elektroencefalogram su specifične za pojedine subtypes of poremećaja i epilepsije. correlating ovu vrstu podataka s kliničkim simptomima napadajima često pomaže napraviti preciznu dijagnozu.

-druge testovi provode liječnici su neurološke ispit koji testira vaše reflekse, mišić ton, muscle strength, senzornih funkcija, hod, držanje tijela, koordinacija i ravnoteža.

-krvi svibanj biti potrebno provjeriti za probleme kao što su infekcija, trovanje vode, anemija ili dijabetesa.

prije nego što elektroencefalogram testa liječnik bi trebao informirati pacijenta kako bi se izbjeglo razraditi styling kose, masnu kosu dressing gnojenje ili metalnog kosu. pacijent mora izbjegavati uzimanje kofein 6 sati prije procedure. Postupak je bezbolan, a traje 30 minuta.


kompjutorska tomografija: —

To je postupak kompjutorizirani skeniranja. to je poseban tip x-zraka, koje dobije sliku presjeka od mozga u različitim kutom. skeniranja otkriva abnormality u mozgu.


magnetna rezonancija: —

On pruža detaljne slike u mozgu putem radio valova i jakog magnetskog polja. ona također otkriva abnormalnosti u mozgu.


Znakovi i simptomi epilepsije: —

epilepsija je s obzirom na abnormalne aktivnosti mozga. tako da se može konvulzivnog efekt bilo koji proces našeg mozga nosi. napadajima mogu proizvesti, kratkoročne mentalne konfuzije, nekontroliran jerking pokretima od ekstremiteta, potpune ili djelomične gubitak svijesti. konvulzivnog može započeti u jednom dijelu mozga i mogu širiti na druge strane. na temelju abnormalne aktivnosti mozga u napadajima mogu biti klasificirane kao generalizirana ili djelomične.


epilepsija bez napadajima.?

epilepsija je složeni poremećaj mozga. epilepsija, iako je prije svega odlikuje napadajima, priroda u napadajima mogu se razlikovati ovisno o vrsti zarobljavanju i individualne osobe.

u starijih odraslih osoba, pogotovo napadajima tendenciju da budu više suptilna, nego u mlađih osoba i svibanj pojaviti kao memorija kratka epizoda lapses ili zbunjenost. u nekim slučajevima, napadajima svibanj nanijeti malo ili nikakve promjene u svijesti. Također, nenamjeran potres je manje učestala osobina napadajima u starijih odraslih.

iako se može pojaviti u bilo kojoj dobi, u napad od epilepsije je dosta zajedničkih nakon 65 godina.


komplikacija od epilepsije: —

komplikacije u sumnja da su ozljede glave bilo koje nesreće, prijeloma itd.. u napadajima osobi svibanj pasti u vodu, vatru i sl. dodir potpuno napadajima na osobi je prijemčiv za sve vrste ozljeda.


liječenje epilepsije: —

epileptički protiv droge se djelotvorno liječenje za kontrolu napadajima u epileptički pacijenta. neki od drugih droga može smanjiti intenzitet i trajanje u napadajima. minimalna doza i trajanje se mora održavati. minimalni period protiv droge epileptički uporaba je dvije do tri godine.

propisivanje lijekova i pravo dozi može biti složen. vaš liječnik će odlučiti je. droga koje je potrebno poduzeti redovito na ispravan put, a točna doza.

sve protiv konfiskacije ili lijekovi protiv droge epilepsiju imaju neke nuspojave. koja svibanj uključuju blage umora, vrtoglavica, opća slabost i debljanje. u nekim slučajevima sve teže nuspojave uključuju depresiju, rashes kože, gubitak koordinacije, problemi govora i ekstremnih zamor.

ako liječenje nije učinkovita, operacije je naznačeno.


samostalno skrbi za epilepsije: —

je epileptičar pacijent mora ispunjavati određene mjere kako bi se izbjegle komplikacije, ozljeda i upravljati napadajima učinkovito. pacijenta treba imati malo snimati s njim jer sadrži lijekove koristite, odnosi liječnika, adresa, vitalne statistike itd. pacijent trebali izbjegavati alkohol i pušenje, kao što izaziva u napadajima.

održavanje vaše sveukupno zdravlje je važan korak u kontroli epilepsije. deprivacije spavanja je snažan okidač napadajima u. Budite sigurni da ste dobili adekvatne ostatak svake noći i napraviti svjesnom naporu da jedu uravnotežen prehranu, vježbanje i učinkovito upravljanje stresom. meditacija čuva tijelo i um svježe i besplatne. prekomjerne konzumacije alkohola svibanj pogoršati stanje.

Read this article in English