Medical health care
To make your life longer and better

infecţie la rinichi: durere la rinichi, cauze, simptome, tratamentinfecţie la rinichi: —

infecţii ale rinichilor, cu microorganisme este numit ca infecţie la rinichi. de infecţie la rinichi este trecut la rinichi, prin vezicii urinare şi ureter.

principal în funcţie de rinichi este de a purifica de sânge, absorbţia de apă, menţine nivelurile biochimice în organism şi, de asemenea, reglează tensiunea arterială.

urină se formează după filtrare de sânge. urină format din rinichi este trecut prin ureters la vezicii urinare. de la vezicii urinare la urină este trecut cu voluntar efort prin uretra.

infectate vezicii urinare oferă o oportunitate de microorganisme pentru a urca în partea superioară a tractului urinar şi provoacă infecţie la rinichi. infectate rinichi duce la dureri de rinichi. bacterii sunt comune microorganisme care provoacă infecţii la rinichi. Sever cauze infecţie la rinichi durere la rinichi.


Diagnosticul de infecţie la rinichi: —

diagnosticul de infecţie la rinichi se face pe baza de test de urină. proteine de uree, care trece puroi celule confirmă rinichi infecţie sau infecţii ale tractului urinar. antibiotice sunt utilizate pentru tratarea infecţiilor renale. ultrasunete scanare arată orice extindere de rinichi din cauza infecţii severe la rinichi.


cauze de rinichi şi infecţie la rinichi durere: —

crud infecţii ale tractului urinar inferior este principala cauză de infecţie la rinichi. crud infecţie la rinichi duce la necorespunzătoare funcţiei renale şi chiar duce la insuficienţă renală de asemenea. Principalele cauze de durere la rinichi sunt,

* Abdominale, intervenţiile chirurgicale,
* Cauterization urinar,
* Rinichi biopsie,
* Netratate infecţie la rinichi
* Extern prejudiciu la rinichi
* Prezenţa unor pietre la rinichi


simptome de infecţie la rinichi: —

# Continuare nevoia de a urina
# Senzaţie de arsură în timp ce urinare,
# Mai mici dureri abdominale
# Urină cu miros puternic
# Celule roşii în urină
# Retenţie urinară
# Urinare în timpul nopţii
# Mici dureri de spate
# Oboseală
# Vărsături etc.


tratament de rinichi şi infecţie la rinichi durere: —

tratament de infecţie la rinichi, se face cu antibiotice. da multă apă la rinichi persoană infectată. pentru a diminua durerea de rinichi, analgezice sunt administrate. dureri de rinichi este foarte complicată şi imediată diagnostic şi tratament este necesară cu spitalizare.

Read this article in English